Petře, fajné bylo to...
Počasí jako z katalogu, v brodech jsem nezamokřil vůbec nohu.
Ujeto 200 km a 9 hodin v sedle v tom letním žáru, prášilo se jako při závodech na Dakaru.
Jídlo a pítí večer bylo dosti, z grilovaného kolena zbyly jen ohlodané kosti...
Upravil dimi650ta dne 09-08-2015 21:25
Chtěl bych poděkovat Petrovi za krásně prožitý víkend. Ježdění dosti, prachu občas více, cesty pěkné, parta též.
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)
Velmy velky DIK za perfektnu akciu. PS Nechapem že niektore stroje boli po akcii pekne a čiste ale na mojom bola vrstva prachu na budikoch ,že sa stali nečitatelnymi.
A RadimGS řekl: No vidíš kolik máš kamarádů když slíbíš lehký off.
No jsem rád že nejste plni jen prachu ale i zážitků.Měl jsem obavu že díky tak velkému stádu nedojedeme do cíle pohromadě ale celkem se to podařilo.Díky střelcům vzadu že byli trpěliví k nezkušeným,díky Vencovi který chtěl se mnou závodit a díky tomu se mi dařilo uchladit kačenu,Hobr je kecka a brody projede,poznal jsem Arona coby důkaz že věk je jen číslo který si dal s chutí i nedělní qwertland společně s Pachem a Vencou..Pro mě to byl hezký víkend..
''
''
''
''
''
''
''
Ženu jsem ale po příjezdu nějak nemohl poznat..
''
Díky Qwerte za pěkně naplánovaný víkend a všem účastníkům za milé přivítání a zábavu . Bylo fajn vidět se zase se starými (ale samozřejmě jinak mladými ) známými
Jen mě mrzí, že jsme s holkama neudělaly tu fotku, protože si nejsem jistá, jestli jsem se někdy sešla hned se třemi dalšími offrouďačkami
Upravil Klasika dne 09-08-2015 20:38
Kde je vůle, je i cesta!
Díky Péťo..
Vezl jsem sebou 25klobásek že je po cestě opečem,ale jelikož jste zlobili a nečekali jste na sebe musel jsem vás potrestat aspoň hladem..
Objednal jsem na trat kropicí vozy ale pro současnou situaci s vodou jsem byl odmítnut..
strašně moc vám všem děkuji za krásnou vyjížďku a úžasnou toleranci k absolutnímu začátečníkovi.
Pro mně to bylo dost náročné ale jsem neskutečně ráda že jsem neupadla a snad se posunula kousíček dále. A holky já před váma fakt smekám jste užasné a strašně ráda se zase něčeho "lehkého" zúčastním .. jo a kluci vám moc děkuji za trpělivost a Peťovi za celou organizaci ani ve snu by mně nenapadlo že to projedu.....opravdu všem moc děkuji
Taktéž se připojuji k poděkování za velmi vydařenou akci ve společnosti príma lidí. Sobotní hladovění bylo zapomenuto požitím "chutného mrtvého zvířete" a prach na motorce bude smyt během dneška ;-)
Honda XRV 750 AfricaTwin a Husaberg FE 550 E
Qwerte veliký dík, další důkaz toho, že akce z nadšení je mnohem lepší než ty co jsou tvořeny jen pro byznys. Sobotní pomalejší tempo mi v tom vedru přišlo vhod, protože jsem si ho užíval již od úterka a v neděli jsme ty pavouky z výfuků vyhnali. Přidávám pár fot. První tři jsou z chalupy z doprovodnou skupinou, čímž jim chci také poděkovat za vedení offtrasy.
http://aron2006.rajce.idnes.cz/Hadinka_2015/