Takže přes Starou Bělou na Klimkovice a po staré cestě na Fulnek dálnice jsou nuda jak cyp.
V kolik vyrážiš qwerte z Klimkovic.
Že bych se přidou a nebo se uvidimy na benzince Fulnek.
Tuž do jutra čus. ;-)
qwert napsal:
Boro klobásky nápad dobrý ale nevím jestli bychom to časově zvládli,spíš bych to nechal za týden na Hartu..
Maco přijedeš určitě nebo nemáme čekat?
NJN, ale jak praví klasik, kde není špeku, tak nejsou vykony....😜
Raději si něco vemu.....😋😋😋
Upravil Boro9 dne 03-10-2015 22:09
Honda XL 700V Transalp
Nově CRF 1000A AFRIKA TWIN
qwert napsal:
Boro klobásky nápad dobrý ale nevím jestli bychom to časově zvládli,spíš bych to nechal za týden na Hartu..
Maco přijedeš určitě nebo nemáme čekat?
NJN, ale jak praví klasik, kde není špeku, tak nejsou vykony....😜
Raději si něco vemu.....😋😋😋
Výkony byly aj bez špeku.Pravda Matyho jsem přistihl nezvykle unaveného ale ta trialová pasáž byla na zapotění,poprvé jsem i slyšel na jeho bramboře větrák.Bylo z toho nakonec přes 400km ale stálo to za to.Do těch hezkých míst se ještě chci vrátit..
''
''
''
''
''
''
''
''
Byla to slusna porce kylometru a moc pekne svezeni .
Bohuzel ne vsichni to absolvovali az do konce. Po dlouhe porciasfaltu prisl i narocna pasaz. A vsichni jsme se shodli, ze Mirkovi by se mooooc libila .
PS: Qwerte, ty jsis me nejak vychutnaval s fotakem. Jsi cekal,ze to nekde zahodim...
Jsem mel pocit, ze byly pauzy jen na cigara a ty jsi i fotil .
Bylo to fajn nebyt tego drutu v zadním kole a nutnosti odjet bych zustal.
Foukal jsem celkem 3x na benzinkách.Utikalo to celkem rychle a pak žech se vzpomněl že mum sprej na
defekty tak jsem tam jebnul tu šlehačku a unik se minimalizoval.
V 15h.jsem byl doma poobědval zajel pro babu,svliknul zadní pneu,umyl auto na stk,ze synatorem potrenoval jizdu v autě neděle utekla jak cyp a k tomu pěkných 403km.
Upravil maco76 dne 04-10-2015 22:45
Fajné to bylo, jen tu Karipeň jsme nenašli , to by jsme mněli napravit....
Dneska zkouknu co jsem to natočil, a když tak večer hodím vzorek.....
Honda XL 700V Transalp
Nově CRF 1000A AFRIKA TWIN
Na kterou plánujete zhruba příjezd na tu Novou pláň? Řeknu Oťasovi ať na Vás počkají, ale nevěřím, že po pátečním flámu budou vyjíždět před 9
www.bartus.eu - padací rámy a nosiče kufrů na zakázku