Tak jsem se včera po delší době zase shledal s Mirkem a dali trasu cestou necestou, kolem Kružberku a okolí. Vzhledem k tomu, že jsem nevedl tak nevím kde všude jsme byli a díky absenci tacho nevím kolik toho jsem najel, ale po vyjetí plné nádrže a dotankovaní něco malo přes tři kila pro mě. Pro Mirka míň. Ja toho ještě neměl dost a tak se šel ještě projed. Stihli jsem vše, teplo, zimu, dešt, ale hlavně jsme se odreagovali od denního stereotypu v práci''''
...chceš-li jezdit rychle, nauč se jezdit pomalu...
nevím jak Mirek, ale já rozhodně ano, terén mi neustále dáva na tlamu na rozdíl od asfaltu i když včera jsem už zařadil na šotolině i trojku, chce to trenovat, ale času malo, doma ještě mín, jsem tu jen o víkendu. Šotoliny mi nevadí, ale bahno a mokrá tráva ano, včera jsem zase pocítil jaké to je, když motka jede uplně jiným směrem než chci já.
Na tu Hartu jsem chtěl dorazit v pátek, že tam přespím, ale stala se mi nepříjemná věc, po cestě dom se mi na dalnici ve 150 urvala pneumatika z auta, která mě předběhla a měl jsem plné ruce práce abych se nezabil, auto na odtahovku, do servisu a po návratě jsem se šel ožrat do garáže k mašině a něco na ni porobit, měl jsem pocit, že dnes to bylo varování abych nikam nejel. S pocity se od jisté doby neperu
Ty si v terenu dnes a denne a na tvoji jízdě to jde videt a druzí prostě nemají ten spravný cit, včetně mě, nevím kdy brzdit a hlavně jak, jsem takové teréní nemehlo
...chceš-li jezdit rychle, nauč se jezdit pomalu...
qwert napsal:
No nebylo by špatné v té kose zase jednou posedět u ohně a bůčku..
No já budu teď dva víkendy mimo.. tak si to užijtee, ale možná stihnu přes týden najet nové cestičky okolo komína, tak vás potom potahám...
Honda XL 700V Transalp
Nově CRF 1000A AFRIKA TWIN