Ja nic. Vcera po prijezdu jsem pumpu zamackl pres noc, jizda zpet byla vopruz, jel jsem jak ve V3S, pred kazdym podrazenim namackat. Kapalina neubyla a tak to neprisuzuji protekanim, ale uz se divam po jine alternative, no a ty tlumice, ty jsou v ****u, to se musi taky resit. Takze zitra akorat myčka a rozborka plastu. Sere me to ale neda se nic delat. Resil bych to uz dneska ale byla rodinna seslost.
...chceš-li jezdit rychle, nauč se jezdit pomalu...
Díky za chválu uzeného, ale to bylo jen takové lákadlo pro nerozhodné....
Na silvestra dáme nějaký pořádný offík + opékačka aby to stálo za to...
Upravil Boro9 dne 25-12-2015 18:47
Honda XL 700V Transalp
Nově CRF 1000A AFRIKA TWIN
Nezbývá než pochválit. Tady na jihu jsou děsný sra..y, tak čekám až zamrzne.
Jezdit 2 hoďky a 2 hoďky to umývat se mi opravdu nechce a slušný brody u nás nejsou /Dyje, nebo Morava opravdu brodit v těhle místech nejde/.
aron napsal:
Nezbývá než pochválit. Tady na jihu jsou děsný sra..y, tak čekám až zamrzne.
Jezdit 2 hoďky a 2 hoďky to umývat se mi opravdu nechce a slušný brody u nás nejsou /Dyje, nebo Morava opravdu brodit v těhle místech nejde/.
Mohl jsi se zastavit u nas, mame tady vseho do sytosti .
Uz se tesim jak pristi rok udelame vyjezdni zasedani u tebe na chate .
Tak máme s Mirkem naleštěno..Děkuji všem co to letos se mnou vydrželi a odpustili nějaké ty šrámy a ulomené blinkry.Těším se na Vás příští rok jak opět fajn zajezdíme a díky novým kamerám Mirka a Fantyho i líp zdokumentujem..
PS: Přes zimu budem doufám zase besedovat u Hanky..
''
Hmm vidím tam ještě bahno.
Tos tomu moc lásky nedal......CHOPPERista s tebe nikdá nebude!!!
Upravil Niyo dne 28-12-2015 14:51
LC8 950 Adventure eSsss GO!!!!! Skáču dobře, skáču rád
Podle počasí to vypadá, že se pujdu zítra projed jen z důvodu odzkoušení hydraulické spojky a taky nové gopro. Mira mi dnes volal že ty barvy jsou neskutečny a taky mu děkuji za teflonový okroužek do toho zpropadeného hydraulického válečku. Snad to bude kromě vidlí už vše.
Pak do myčky, odtrojit, zkontrolovat, nastrojit a hurá
...chceš-li jezdit rychle, nauč se jezdit pomalu...