Pozor! Zachytil jsem tady příspěvky od Pavlags, že snad uvažuje o prodeji motorky. Vyjadřuji k těmto jeho úvahám veřejně OSTRÝ NESOUHLAS! Protože je to dobrý kumpl a ostřílený jezdec všech terénů.
Takže apeluji na všechny kdo jej znáte, že je třeba mu to rozmluvit, protože by to byla velká ztráta dobrého kamaráda, jakožto i najížděče těch nejlepších tras...
Takže Pavle neblbni a zůstan jedním z nás!
Škoda tento víkend nemužu protože děláme zakončení prázdnin a to jsem [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=V0VQdptskdU[/youtube]
Neper se,život ti dá do držky sám.
Lainen napsal:
Pozor! Zachytil jsem tady příspěvky od Pavlags, že snad uvažuje o prodeji motorky. Vyjadřuji k těmto jeho úvahám veřejně OSTRÝ NESOUHLAS! Protože je to dobrý kumpl a ostřílený jezdec všech terénů.
Takže apeluji na všechny kdo jej znáte, že je třeba mu to rozmluvit, protože by to byla velká ztráta dobrého kamaráda, jakožto i najížděče těch nejlepších tras...
...věřím, že to Pavel "rozchodí" a zůstane cestovnímu enduru věrný
...Pavle, chybělo by ti to - offík, šotolinky, cesty III. a nižších tříd, přece stojí za to!!!
Lainen napsal:
A jako jediný vozí tekuté mýdlo takže nás opustit ani nemůže..
Takže taky vyjadřuji ostrý nesouhlas..
Uuuf .Kluci,cenním si toho,že se mě snažíte stáhnout,ale už je rozhodnuto.Není to žádné náhlé hnutí mysli,jak se to možná jeví,ale věc kterou se zaobírám už delší dobu a ta mrzutost s motorem byla už jen taková pobídka se konečně rozhoupat.
Nejsem stát,abych mohl práskat deficitní rozpočty a nejsem ani Kalousek,abych zvedl daně,páč není komu . Holt přišla doba ořezávání výdajů a motorka jako věc zbytná č.1 to odsere jako první.
Jasně,mohl bych jezdit jen občas,třeba jednou za měsíc,nebo dva,ale to by mě štvalo snad ještě víc.
....aby to zas nějaký ko.kotěnko nepobral špatně:Není to kvůli motorky.LC8 byla pro mě dobrá volba,povozil jsem se na ní parádně a popravdě,kdybych měl teď vybírat jinou motorku,nevybral bych si asi nikde.
Upravil xx4 dne 01-09-2012 09:31
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)