Já si dal poobědovou sólojízdu... trochu mokro a bahnito , brody hluboké, ale očistné no prostě suprovní dvě hodiny pohody ....
Tipuju to skoro na poslední letošní zavírání QWERTlandu...
''
''
P.S. - už chápu proč TomasTT píše že 15 zubové kolečko bude změna k lepšímu.. hlavně v mokru..
Upravil Boro9 dne 27-11-2016 13:21
Honda XL 700V Transalp
Nově CRF 1000A AFRIKA TWIN
Mám v plánu teď v týdnu hledat trasu směr Brno Bíteš spodem kolem dalnice jenom off. Kdyby se chtěl někdo přidat budu rád... Vidím to na každý den od pondělí do čtvrtka má bejt celkem schopně :-)
[quote]Boro9 napsal:
Já si dal poobědovou sólojízdu... trochu mokro a bahnito , brody hluboké, ale očistné no prostě suprovní dvě hodiny pohody ....
Boro9 kde si jezdil, škoda že si nejel v sobotu s náma!
ace napsal:
[quote]Boro9 napsal:
Já mněl čas jen po obědě .. a takovou tu svoji klasiku kolem baráku po šotolinách, směr Spálov, Hadinka, Budišov a po cestě zpět Staré Oldřůvky a směr Potštát přes Qwertland.. Potkal jsem jen tři čtyřkolkáře u Čermenského mlýna s vyzutou přední gumou..
Honda XL 700V Transalp
ace napsal:
[quote]Boro9 napsal:
Já mněl čas jen po obědě .. a takovou tu svoji klasiku kolem baráku po šotolinách, směr Spálov, Hadinka, Budišov a po cestě zpět Staré Oldřůvky a směr Potštát přes Qwertland.. Potkal jsem jen tři čtyřkolkáře u Čermenského mlýna s vyzutou přední gumou..
Naše cesty se rozhodně zkřížily! I když my jsme profičeli asi o píď dříve. Navíc jsem dlouholetý majitel Afriky, takže se těším až uvidím tu tvou novou v akci Nevadí na jaře to doženem!
ace napsal:
[quote]Boro9 napsal:
Naše cesty se rozhodně zkřížily! I když my jsme profičeli asi o píď dříve. Navíc jsem dlouholetý majitel Afriky, takže se těším až uvidím tu tvou novou v akci Nevadí na jaře to doženem!
Snad i dříve,
poslední dva roky nám vyšlo vánoční poježdění s čerstvým uzeným.. třeba to klapne i letos...
Honda XL 700V Transalp
Jo video se Petrovi moc povedlo, hlavne ta doprovodna hudba. Nejlepe to clovek vystihne kdyz stoji a ostatni projizdi a z prilby jen obcas. Pristi rok nakoupim nejaky poradny stativ
...chceš-li jezdit rychle, nauč se jezdit pomalu...
Video pěkné Qwerte, ale ten konec je nějakej divnej. Se začátkem sis vyhrál, pak přechody mezi jednotlivými událostmi, ale najednou střih a niiiiic ? To se mi nezdá, kde je chyba?
Po MZ150, Aprilii Tuareg 600, BMW 650 F a paní TDM 850 vysněná černá KTM 950 Adventure