...mám skvělou zprávu - před malou chvílí mi svoji účast na Vítanie jari potvrdil Marek Slobodník
...na stánkách amerika.transtrabant píšou, že byl "ZLATÝM HŘEBEM A NEJVĚTŠÍM CVOKEM" trabantí cesty Jižní Amerikou
''
...tzn., že v pátek 9.5. zařazujeme do večerního programu besedu s promítáním fotografií z jeho cest na žluté Jawě 250 s trabanty v Jižní Americe a výletu na Pionieri do Kazachstánu!!!
Upravil prezi dne 23-04-2014 20:27
prezi napsal:
...mám skvělou zprávu - před malou chvílí mi svoji účast na Vítanie jari potvrdil Marek Slobodník
...na stánkách amerika.transtrabant píšou, že byl "ZLATÝM HŘEBEM A NEJVĚTŠÍM CVOKEM" trabantí cesty Jižní Amerikou
''
...tzn., že v pátek 9.4. zařazujeme do večerního programu besedu s promítáním fotografií z jeho cest na žluté Jawě 250 s trabanty v Jižní Americe a výletu na Pionieri do Kazachstánu!!!
v pátek 9.4.? to už letos asi nestihnete, ale 9.5. by to možná šlo... ;-)
Tyfoza+Sášenka chtějí jet taky.
Platba odeslána.
Ubytování STAN.
Když má člověk víc než potřebuje, neznamená to, že bude šťastnější... mně stačí dvě kola. tyfoza.blogspot.cz
...doplňuji info k večernímu volnému programu
mimo klasického setkávání se, povídání, pojídání, popíjení, zakládání a udržování ohňů, koupání v Orave, apod. bude:
v pátek 9.5. cca od 20:00 hod.
beseda s Markem Slobodníkem
- na žluté Jawě 250 s trabanty napříč Jižní Amerikou
- na Pionieri do Kazachstánu
v sobotu 10.5. po vyhodnocení Kotár rallye cca od 20:30 hod.
Pavel "parukář" - Srí Lanka
Vojta "lafor" - Gruzie
Tomáš "bartus" - Turecko
[quote]prezi napsal: ...doplňuji info k večernímu volnému programu
mimo klasického setkávání se, povídání, pojídání, popíjení, zakládání a udržování ohňů, koupání v Orave, apod
POPÍJEŇÍ??? tam někdo popíjí?? to není možné
Víte, já jsem jediný Pučmeloud na světě občane
Trasa je skontrolovana ,pripomienky povedane už iba čakať na druheho jazdca a jeho vyjadrenia. Môžem povedať že sa mate na čo tešiť ,je to paradna a krasne dlha trať. P.S Plna nadrž je povinna nutnosť.
POHODA
...aby se někdo neleknul, tak dodám, že je připravena dlouhá a krátká verze "Kotár rallye"
...dlouhá má opravdu 300 km, ale zkrácená varianta má o 100 km méně ...pokud bude hezky, tak určitě doporučuji zvládnout dlouhou variantu, ale ani krátká není k zahození
..jsem rád, že se to Milošovi líbilo ...potěšilo mne, že tam máme úseky, které neznal a jel i on, jako "domorodec", poprvé