jencekgs napsal:
To je to pravidlo offování, s čím se můj žaludek nemůže srovnat. Když to nejde přidej
Přesně proti logice svírájícího se žaludku
To chce čas.Přijde to samo,ale je potřeba jezdit,jezdit,jezdit.......Když jsem začal jezdit s Qwertem a spol,tak jsem nechápal,jak ti blázni můžou jezdit tak rychle,ale snažil jsem se odkoukat jak to vlastně dělají,že jim to tak jde a časem zjistil,že místa které jsem projížděl ze sevřenýma půlkama,projedu v klidu a ještě s rohlíkem od ucha k uchu.Ale protože se člověk učí pořád,je i tak dost míst,které uctivě objedu,protože vím že jsou mimo můj level.Chce to všechno čas a vůli se něco přiučit.
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
No u mě je trochu problém se strachem o škody. Je to jako se vším, tréninkem jse dájí udělat zázraky.
No třeba se letos něco přiučím.
S Rablenkou cestou necestou
jencekgs napsal:
No u mě je trochu problém se strachem o škody. Je to jako se vším, tréninkem jse dájí udělat zázraky.
No třeba se letos něco přiučím.
Malý paradox.Největší škodu na motorce jsem si udělal, když mi spadla z bočáku. Padla tak nešťasně ,že z toho byla škoda za 6500Kč.
Upravil xx4 dne 26-02-2012 14:35
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
HonzaH napsal:
No jen bych připomněl, že kačena je fakt odolná - u mě vede 2:0 - kačeně nic (zrcátko nepočítám) a já dvě zlomené kosti
ale až se na ni jednou naučím tak to bude
Copak o to,odolná je,ale padla plnou vahou na pravou stranu řídítek,takže se rozlomil blastr a ulomil nálitek pro zrcátko na nádobce brzdovky.Stála na místě kde byly vystouplé kusy břidlice a ty to rozsekly jak sekyra.Souhra blbých náhod a bylo vyděláno.
Kdysi se mi něco podobného stalo na GTR.Zaparkoval jsem na odstavné ploše u silnice a bočák nedoklapl do koncové polohy.ten se samozřejmě zaklapl a motorka padla tou největší částí kapotáže na jediný kámen který na ploše byl.Plast se doslova rozstřelil na nejmíň padesát kousků.Nová kapota- 12tis,takže se vařilo a i tak to byla tisícová záležitost.Prostě když čert se.re,tak na jednu hromadu.
Upravil xx4 dne 26-02-2012 16:32
jencekgs napsal:
To je to pravidlo offování, s čím se můj žaludek nemůže srovnat. Když to nejde přidej
Přesně proti logice svírájícího se žaludku
To chce čas.Přijde to samo,ale je potřeba jezdit,jezdit,jezdit.......Když jsem začal jezdit s Qwertem a spol,tak jsem nechápal,jak ti blázni můžou jezdit tak rychle,ale snažil jsem se odkoukat jak to vlastně dělají,že jim to tak jde a časem zjistil,že místa které jsem projížděl ze sevřenýma půlkama,projedu v klidu a ještě s rohlíkem od ucha k uchu.Ale protože se člověk učí pořád,je i tak dost míst,které uctivě objedu,protože vím že jsou mimo můj level.Chce to všechno čas a vůli se něco přiučit.
Pán je gurmán .Mně ty skoky nějak nejdou. Asi málo gazuju,či co
Mě skoky taky nejdou, vždycky to instinktivně zavřu a když to párkrát podržím tak to dřív nebo později přeženu pak to tak tak ustojím a zase mám od skákání pokoj
a když jsem si na skákání vzal EXC že je lehčí a naučím se to tak to dopadlo stejně, po o´tukávání jsme to nějka moc podržel a skočil jsem na trati mnohem výš a ani nevím jak jsem to vlastně ustál
------------------------------------------
Kač Kač 950 2004 - už je pryč
Kač Kač 690 2009