Myslím že by to mohlo být echt. Má být celý týden slušně a jak znám Pacha, tak nám stejně nějaký rybník najde a já nachystám nějaké překvapení v pralese.
Pacho, to já jen trochu rejpal.Ale Ty máš síly na rozdávání,tak ji zvedneš jako prd.Já vím po třetí už i lehká je těžká.
Asumi:Neboj nezalezli.Jen jsou všichni líný sem napsat.Já z nedostatku času jezdím teď spíš kolem komína.No a to víš i stroje se pomalu rozpadají a potřebují víc a víc ůdržby.
Aron :Frankovka byla vynikající,dík.A to smutnější,,upřímnou soustrast"
Tak já to mám s tou vyjížďkou na hraně. Včera jsem zjistil, že mi uchcala vidle, tak jsem se pustil do rozborky, ale ani za prase jsem nemohl povolit spodní šroub. Budu hledat servis, jen nedostatek času v týdnu mě docela limituje...
Hadislav napsal:
Tak já to mám s tou vyjížďkou na hraně. Včera jsem zjistil, že mi uchcala vidle, tak jsem se pustil do rozborky, ale ani za prase jsem nemohl povolit spodní šroub. Budu hledat servis, jen nedostatek času v týdnu mě docela limituje...
Čau.Hasdislave,zkus to pneumastickou pistolí.Tu mají v každém pneuservisu.Vždycky jsem to s ní povolil,čus bulis
V sobotu budu v 9 30 na kapličce pokud se chce někdo projet. Předpokládám že přijede i Asumi, případně jedu i v neděli a opět v 9 30 na stejném místě. V sobotu jedu sám ale v neděli to povede Aron tak se těšte.
Musím přiznat, že můžu jenom závidět, ale bohužel mi to nevyšlo. Pokud se to povede zítra, vezměte si kameru, mám tam asi dvě krásné pasáže které na fotu nejsou zrovna echt.
aron napsal:
Musím přiznat, že můžu jenom závidět, ale bohužel mi to nevyšlo. Pokud se to povede zítra, vezměte si kameru, mám tam asi dvě krásné pasáže které na fotu nejsou zrovna echt.
Jinak tu poslední fotku si asi stáhnu, jako endurodrezína je to super.
Pacho - poslední fotka - mě to připadá, že už nevíte roupama kde jezdit....
Upravil hobr dne 26-11-2016 21:58
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)
Ja jsem se vcera cestou domu dostal diky navigaci do mist, kde jsem nemel co delat. Bylo to kousek od mista kde jsme se naposledy rozloucili... Na chvilku jsem zastavil, abych si upresnil cestu a ty vystrely byly zatracene blizko. Bylo mi tam dost neprijeme. Pak jsem kousek od Brna musel upravil svoji trasu, protoze tam bylo moc ozbrojenych zelenych.... Taky jsem nasel par ceduli na krajich lesa o tom ze probihaji hony... Ale jinak se mi to samozrejme moc libilo.
V tomto čase je nebezpečné jezdit v otevřené krajině. "Ozbrojení brigádníci" číhají všude!
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)