Tak si to užívejte, Dane, dobrý
Těším se, až to na jaře trošku rozjedem.
Čus Maty
Já jsem na tom asi tak...snažím se dát el. do kupy+filtry+svíčky+náplně......
Mati přiložený následující obrázek:
Tak počasí se nevylepšilo tak jak jsme chtěli, sněhu stale dost, navíc stale trochu prší, takže to rušíme.
Tak si pěkně užijte Vánoce a hned jak to pujde se sejdem ....
cestovaní na moto - to je vášeň
Nazdar pánové s motorkou jsem na tom podobně jako Maty jen trochu víc rozebráno.Přeju všem pěkné vánoce a doufám,že vyrazíme dřív jak na jaře.Čus bulis
Mno,co na to říct? Hele kluci,jak mám rád motorky a OFF zvlášť,tak pokud by mi začal někdo takhle prasit rozmočenou louku,na motorce by už neodjel,protože by v ní nejspíš našel o jednu díru víc,než plánoval konstruktér.Přesně za tohle jsem vloni zjara vylískal jednoho machra se čtyřkolkou na mojí louce.Tohle je prasečina prvního řádu,to se na mě nezlobte.
V době růstu vegetace se ty rýhy na louce zatáhnou,ale jak se udělají v zimě,budou vidět ještě příští rok.Pak se všichni můžeme divit,proč je všude zákazů jak máku.....
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
Mno,co na to říct? Hele kluci,jak mám rád motorky a OFF zvlášť,tak pokud by mi začal někdo takhle prasit rozmočenou louku,na motorce by už neodjel,protože by v ní nejspíš našel o jednu díru víc,než plánoval konstruktér.Přesně za tohle jsem vloni zjara vylískal jednoho machra se čtyřkolkou na mojí louce.Tohle je prasečina prvního řádu,to se na mě nezlobte.
V době růstu vegetace se ty rýhy na louce zatáhnou,ale jak se udělají v zimě,budou vidět ještě příští rok.Pak se všichni můžeme divit,proč je všude zákazů jak máku.....
Tadle louka je u lesa a je neustale rozryta divocakama. Byl jsem tam to "nejmensi zlo" jak rekl pan co prihlizel se synem.
Jo a to co bylo pod tou vrstvou snehu nebyla louka, ale "holina" od skladky dreva.
Neboj vim kde jezdim, nejsem jelito
Tadle louka je u lesa a je neustale rozryta divocakama. Byl jsem tam to "nejmensi zlo" jak rekl pan co prihlizel se synem.
Jo a to co bylo pod tou vrstvou snehu nebyla louka, ale "holina" od skladky dreva.
Neboj vim kde jezdim, nejsem jelito
No je to váš boj,ale věř mi,že rytím černé zvěře se nikdo zabývat nebude,ale ty stopy po motorce někomu hodně zvednou tlak,bez ohledu na to, jestli tam byla holina ,nebo ne. Vím jak to funguje.
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
qwert napsal:
Kuwa Pavle ty už si tak prožraný pesimysmem..
...pesimista je informovaný optimista.
Protože patřím mezi vlastníky lesa,luk, ale taky jsem fanda motorek a off ježdění.Proto se na některé věci dívám jinak.Jsem zapřísáhlý nepřítel "značkování" a zeleného šílenství,ale taky mě dovede neskutečně nasrat rozrytá louka,protože to dává klacek do ruky lidem,kteří proti volnému ježdění brojí.
Jsem zastáncem nenápadného pohybu po krajině.Projedu a mizím.Čím míň stop po mně zůstane,tím je to lepší.To není pesimismus,ale realismus.
Já bych kuwa jel.Ale,počítám,tak nejdřív za měsíc.Pustil jsem se do úprav úplně všeho snad to dám do hromady.Užijte si to a dejte sem nějaké fotky ať múžu aspoň závidět.čus bulis