paja1 napsal:
Zítra jedu kolem poledne směr Praha (Okouknout věci v Tourtechu) a ve čtvrtek zpátky. Pokud máte někdo zájem tak se můžete přidat, budu tam přespávat u ségry a nějaké místo by se na přespání určitě našlo. Mám konečně dovolenou tak chci trochu polítat a třeba i něco dokoupit.
dobrý krůček a víš, kolik je tu takových cest? Hlavně přezuj na špunty
prezi napsal:
to paja1, ivanversys a ostatní asfaltoví holubi:
...klídek, když se domluvíme pojedeme jen po cestách
To bych si nechtěla nechat ujít...
čtěte mezi řádky - sem tam bude asfalt hodně rozbitý, plný děr, výmolů a výtluků, někdy se objeví větší kaluž a taky menší brod, ale rozhodně to nebude těžký off
Brody mám rád jen do určité hloubky. Minule jsem si v jednom musel šlápnout a už mi teklo do boty vrchem. Ale aspoň jsem si opláchl motorku od bahna z lesa, ze kterého jsme s kámošem vyjeli
Takže v neděli šotolinka, bahno a jiné ,,sfinstvo" a v sobotu asfaltíček a zatáčečky?
Nebo naopak? A kdo se ujme vůdcovství?
OFFík si zařiďte a pro ON vybereme nějakou vyzkoušenou jistotu...
Perchticka napsal:
Takže v neděli šotolinka, bahno a jiné ,,sfinstvo" a v sobotu asfaltíček a zatáčečky?
Perchticka napsal:
Já,já se hlásím...
Pro OFF se klidně hlas. Po asfaltu jedeš hezky pošlušně a vzadu...
No já nestačím zírat co se tady děje .Bahňáci se hlásí na asfalt,asfaltoví holubi plánují OFF vyjížďky ....... .Teď už jenom zbývá potkat venku pětikilovou včelu a začnu si myslet že svět se obrátil vzhůru nohama ......
Upravil xx4 dne 28-07-2010 17:57
Perchticka napsal:
Já,já se hlásím...
Pro OFF se klidně hlas. Po asfaltu jedeš hezky pošlušně a vzadu...
pavelgs napsal:
No já nestačím zírat co se tady děje .Bahňáci se hlásí na asfalt,asfaltoví holubi plánují OFF vyjížďky ....... .Teď už jenom zbývá potkat venku pětikilovou včelu a začnu si myslet že svět se obrátil vzhůru nohama ......
...Perchtička s Waltrem slíbili nějakou ON vyzkoušenou jistotu
...tak pokud by se něco chystalo, dejte vědět, rád bych se přidal
(alespoň bych o víkendu na asfaltu dorazil ty 2-3 mm vzorku, co mi zbývají na zadním kole a příští týden bych v poklidu přezul o5 něco špuntovního)