Chtěl jsem se s vámi svézt, ale musím na pohřeb....
Byla by to premiéra pro Alpa (Ado, už bych zdvihal sám)...
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)
Hobr to je škoda, já už se těšil že nebudu nejstarší
Ada klídek, už mi není padesát a možná kousek povedeš i ty, plánuji to mimo jiné k těm vašim pískovnám a tam to znáš líp. Trochu mne to minule rozhodilo, myslím ta nová cyklo z Vranovic do Žabčic.
Zatím tedy:
Ada
Aron
Asumi
A pacho
..............no to jsme se v té abecedě moc neposunuli
to nemáte v sobotu co na práci? Však normální vesničan může jen v nedělu. Tak já se s váma asi nikdy nesvezu :-( Ale stejně bych vám na těch celodenních vyjížďkách na 250 CRFL asi nestačil, jede to max. 100
Díky za super víkend. To rozblácený Polsko bylo fenomenální. Včerejšek byl ale pro mě už utrpení. Nejprve jsem to přisuzoval tomu, že jsem se ožral, ale jak jsem dojel dom, tak jsem se zimnicí zapadl do peřin a spal až do rána.
Proč já mám tak to bláto rád ? Nějak takhle to celé vlastně bylo :-) prvně jsem zapad
'' a pak přijely holky a pomohly mě to vysmékat
[youtube]Ey_5HGBLcK0[/youtube]
Upravil kysin dne 15-05-2017 19:21
http://kysin.rajce.idnes.cz/
S Hadislavem a Kysinem jsme ještě dali kousek pěkného offu a na príglu jsme se rozloučili. než jsem projel do Trobska, tak se mi po terénu stýskalo a tak hurá na nové trasy. Pod lomem v Želešicích jsem ještě vyzkoušel jestli toho zablácenýho mastodonta zvednu a hurá na nový výjezd. Když se po polovině cesta měnila v chodníček, tak jsem začínal litovat že jsem to zvedl. Naštěstí bez ztráty desítky a pak už jsem byl hodný až domů. Překvapení nahoře: cestou jsem někde ztratil foťák. Naštěstí tyfotky zkopíroval Asumi, tak snad sem něco hodí.
Alespoň jedna z mobilu:
[img]''[/img]
PS: v pondělí jsem si naordinoval dvě sedmičky frankovky a klid na lůžku a nebylo to špatný.
aron napsal:
S Hadislavem a Kysinem jsme ještě dali kousek pěkného offu a na príglu jsme se rozloučili. než jsem projel do Trobska, tak se mi po terénu stýskalo a tak hurá na nové trasy. Pod lomem v Želešicích jsem ještě vyzkoušel jestli toho zablácenýho mastodonta zvednu a hurá na nový výjezd. Když se po polovině cesta měnila v chodníček, tak jsem začínal litovat že jsem to zvedl. Naštěstí bez ztráty desítky a pak už jsem byl hodný až domů. Překvapení nahoře: cestou jsem někde ztratil foťák. Naštěstí tyfotky zkopíroval Asumi, tak snad sem něco hodí.
Alespoň jedna z mobilu:
[img]''[/img]
PS: v pondělí jsem si naordinoval dvě sedmičky frankovky a klid na lůžku a nebylo to špatný.
Nazdar Arone,
vidím, že jste si to tam pěkně užili...
Neplánuješ zase někdy udělat akcičku u tebe na chatě a trochu pojezdit okolí,
posledně to bylo fajn.
Á... tak to je slovo do pranice... kdyby.... Tyf nezorganizoval ET, tak budu s rodinou přes celej týden, od 30.6. do 9.7. v Říčkách. Vůbec bych se nebránil tomu si vzít moto na vozík a znovu se pokochat Polskem...
Ajajajaj, to byl dobrej foťák, kde jsi ho mohl vytratit? Jel jsi pořád před náma že si toho nikdo nevšimnul. Nebo ti vypadnul až jak jsme se rozdělili ?
http://kysin.rajce.idnes.cz/