nevím.. já jstem teď jezdil na tom 650 dakarkoj.. do terénu dobrý, podvozek něco snese, ale jakmile to jede po silnici tak mi už to tak sympatické není
navíc jsem na to moc velkej.. kdy přestali dělat motorky pro velký chlapy? tomu už je dávno... bohužel
If you see the flash, it's already too late
184kg natankovaný váhy se blíží 200kg navíc jednohrnek ... jo a nakazil Luďana chce taky přezbrojit
Smažko ty jseš stejně ooooobr rejpal!
Počkej až tě dostanu do ruky!!!
Jinak já myslím ,že pod pojmem lehký enduro je myšleno ostrý enduro s váhou tak kolem 100-130kg.
Teda ,alespoň já to tak vidím.
LC8 950 Adventure eSsss GO!!!!! Skáču dobře, skáču rád
Slibovali na dnes poslední hezký den v týdnu tak jsem se šel protáhnout a kouknout jak probíhá ,,ramštajn,, ,tankodrom jsem si příliš nevychutnal díky podvozku moc na měko ale zato viděl lítat takové to co má pod sebou 7 metrový rotační kulomet.Asi mě bonzli neb za chvíli přiletěl vrtulník a já raději zmizel mezi stromy..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CO5wFp6GBRA&feature[/youtube]
Upravil qwert dne 19-09-2012 13:47
Hele qwerte jak se jela ta kostkatá cesta přes .... byl tam prostor pro výcvik nákl. aut tam se ale určitě nesmí To vypadalo sympaticky taková motokrosová dráha pro mě
smazak73 napsal:
Hele qwerte jak se jela ta kostkatá cesta přes .... byl tam prostor pro výcvik nákl. aut tam se ale určitě nesmí To vypadalo sympaticky taková motokrosová dráha pro mě
Tohle byl jen takový lehký kousek pak to pokračuje 2m dírama s vodou..
Je to spíš pro pásová vozidla a nesmí se tam všude..
184kg natankovaný váhy se blíží 200kg navíc jednohrnek ... jo a nakazil Luďana chce taky přezbrojit
Smažko ty jseš stejně ooooobr rejpal!
Počkej až tě dostanu do ruky!!!
Jinak já myslím ,že pod pojmem lehký enduro je myšleno ostrý enduro s váhou tak kolem 100-130kg.
Teda ,alespoň já to tak vidím.
Přesnééé, něco kolem 450 obsahu a váhy okolo těch 140kg. Když už krosku tak pořádnou, zatím se dívám na Husgvarny a ktm
BMW R1200GS together and forever http://luky2.rajc...