Pacho: napíšu buď zítra večer, nebo v sobotu. V pátek si má dojet kupec pro CRFku a už asi 14dní nemůžu sehnat rozumný XT. Tak teď nedokážu říct jestli bych měl na čem jet :-(
Pokud se do neděle neobjeví nic na inzerci, tak v pondělí začínám řešit dovoz ze zahraničí ...
Bydlím v Šitbořicích
Já koupil zubatý stupačky na XT fóru od uživatele Venca. Ten ale XTčko letos prodal, tak nevím jak budeš úspěšnej. Blastry jsem měl Acerbis, ale ty jsem měl už moc pozohýbaný a nakonec jsem koupil jen obyč plastový, který jsou obě už dlouho ulomený, tak žádný nemám. Sklopnou řadičku nemám. Když jde ohnout na jednu stranu, tak zpět půjde taky Řetězovku mám originál počet zubů vzadu a o zub menší vepředu. To mi celkem vyhovuje.
Takže jsi šel do XTčka? Řešíš to snad rok a nakonec skončíš u takové plečky Já na ní teda nedám dopustit, ale papírově je ze všech (KTM, BMW,...) nejhorší. Jen je potřeba si ji upravit k obrazu svému.
tak na víkend už budu mít snad hotový komplet servis a přezutu, sice ještě bez českých papírů, ale i tak bych to chtěl zkusit :-)
Zítra ještě zkusím nabastlit nějaký uni stupačky, bástry a sklopný zrcátka
tak prý zítra v noci zase pršení :-( Takže maximálně to pojedu v neděli projet jen po šotolinkách v okolí. Stejně nemám SPZ a další náležitosti pro provoz ....