zkoukněte cesty, celkem bych taky vyjel, ale až po 28.12.
Zítra jedeme na enduro trénink posbírat nějaké rady, tak si pak snad konečně troufneme s váma vyjet :-)
Jasně že pojezdil, ovšem jestli to ještě letos stihnu si nejsem jistý. Do včerejška jsem měl volno každý den.[img]''[/img]
Jediné místo během dne co mě motka vykopla ze sedla
dnes asi 100km, ale většina po zemědělských asfaltkách a šotolině, zatím na polňačkách dost bláta. byli jsme kouknout v pískovně u Medlova a tam asi 30střelců na ostrých. Tak jsme dali pár minut v písku a pryč
Mám už jiný plán. Už je tak akorát sucho tak se parádně jezdí i přes pole orané. Jen jsem včera hledal nové cestičky a vypadalo že budu muset hledat pomoc na vytažení. V lese je tu a tam ještě bahnitý úsek, no a nepraštil jsem tam s tím? A nešlo ani vyjet jinudy bo stromů je popadaných snad na každé lesní cestě.[img]''[/img]
Myslím že je na mandloně ještě čas, ale zjistím. Najížděl jsem trasu do Polska, zatím po Křtiny je to super jenom nesmí zapršet jinak to bude boj.
jedna z náhradních tras, bo vítr nadělal svoje.
[img]''[/img]
Ale tahle partička to dá:
[img]''[/img]
[img]''[/img][/quote]
Nazdar Pacho! Můžeš mi prosím tě přiblížit, kde je tato nová rozhledna? Nevím jak je to možné, ale neznám ji... Děkuji.
Upravil Hapo dne 26-03-2018 16:56
Aron: tak ta partička, hlavně ti na XT to určitě dají (mám nově taky XT, tak si chválím svoje :-D)
Ten klučina s modrou XT na foto je podobný klukovi co nově (od včera) prodává v Bonmotu. Myslím, že říkal, že je Vojta (ale mám strašně blbou paměť na jména)?