TDM - cenduro? aneb "U tobiga..."
|
Waltr |
Přidané 30-03-2011 23:28
|
Člen
Příspěvek: 752
Založený: 14.05.10
|
Nemusíš se omlouvat, my co jsme si timhle martýriem prošli to známe, až dojdeš až k BMW budeš vědět že už jsi v cíli.
Co jsem to jenom chtěl....? |
|
|
|
qwert |
Přidané 31-03-2011 06:52
|
Člen
Příspěvek: 5521
Založený: 13.05.10
|
Waltr napsal:
Nemusíš se omlouvat, my co jsme si timhle martýriem prošli to známe, až dojdeš až k BMW budeš vědět že už jsi v cíli.
Já myslím že tak nízký cíl nemá.. |
|
|
|
Flash |
Přidané 31-03-2011 07:31
|
Člen
Příspěvek: 782
Založený: 02.08.10
|
no já se taky přidám do klubu japonskejch yamazistů
teď chci kupovat ještě jeden jednoválec někam fakt do bahýnka něco lehčího a opět to vypadá na yamahu.. bmw... zaprvé nic takového nevyrábí a zadruhé mi prostě tato značka nepřirostla k srdci i když jsem to zkoušel jestli si to mám koupit tenkrát, KTM jsem měl a ten typ co bych chtěl prostě už nejde na trhu sehnat opět ve slušném stavu a jsou tam jen vylítaný ostrý který se za 80 000 koupí a pak se do toho ještě minimálně 40 narve. to už bych si mohl rovnou koupit pomalu funglovku. Honda, těch je jen pár kusů a je to taky všechno vylítaný takže jediná rozumná volba... spolehlivost-servis-výkon-cena prostě jedině YAMAHA
to jsem si dal teď mě tu všichni ukamenujou
If you see the flash, it's already too late |
|
|
|
Waltr |
Přidané 31-03-2011 09:10
|
Člen
Příspěvek: 752
Založený: 14.05.10
|
gwert> myslíš že pomýšlí výš? Až na samý vrchol? To jsem si nedovolil ani pomyslet.
Flash>co kolo?
Co jsem to jenom chtěl....? |
|
|
|
Flash |
Přidané 31-03-2011 09:18
|
Člen
|
Waltr napsal:
gwert> myslíš že pomýšlí výš? Až na samý vrchol? To jsem si nedovolil ani pomyslet.
Flash>co kolo?
to mám ale na tom si moc lámu ruce
zlatá motorka
|
|
|
Dodo |
Přidané 31-03-2011 11:09
|
Člen
Příspěvek: 8
Založený: 27.02.11
|
taky bych přidal pár foto z výletu na ukrajinký poloniny
''
''
''
''
''
teď jsem přesedlal na BMW, ale zas takový nadšení z toho nemám, má určitě hodně předností, ale to nijak nezastiňuje TDMku, to byla motorka, která mě fakt vzala a šest let jsem z ní byl unešenej. Jen už jsem narazil na tu hranici prostupnosti terénem, tak musela jít |
|
|
|
raci |
Přidané 31-03-2011 20:24
|
Člen
Příspěvek: 21
Založený: 28.03.11
|
Waltr napsal:
Flash>co kolo?
Muj samotny vrchol by byla YAMAHA XT1200Z ale to je spis jen takovy abych furt mel k cemu vzhlizet TDM 900 je dokonala ja jsem mel suzu DR 125 pak aprilii Tuareg 125 po neustalych nevyresitelnych problemach sem se rozhol pro Yamahu TDR a od te doby to ve me zapalilo jakou si posedlost touto znackou proto sem pak sel do XJ600 Diversion ten mam momentalne je to uzasnej stroj ale je to silnicni cestak, skusil jsem neco jineho nez je cenduro a zjistil ze to neni ono a k cemu jinemu se po spokojenosti s TDR vratit nez K TDM kdyz se tak divam do minulosti vzdy jsem mel cendurko jen ve 125ccm
Upravil raci dne 31-03-2011 20:26
Kam nevidím tam nejedu ! |
|
|
|
raci |
Přidané 31-03-2011 20:31
|
Člen
|
Dodo napsal:
taky bych přidal pár foto z výletu na ukrajinký poloniny
' '
' '
' '
' '
' '
teď jsem přesedlal na BMW, ale zas takový nadšení z toho nemám, má určitě hodně předností, ale to nijak nezastiňuje TDMku, to byla motorka, která mě fakt vzala a šest let jsem z ní byl unešenej. Jen už jsem narazil na tu hranici prostupnosti terénem, tak musela jít
paradni fotky mam moc rad prirodu a motorky vy to skvele kombinujete a to se mi strasne moc libi ja sem zatim nedosel do bodu kdy bych chtel jen taky teren na motorce ja spis lesni cesty nebo nase deravy silnice ale rad bych se casem pridal i k vam offroudakum
|
|
|
tobig |
Přidané 31-03-2011 23:21
|
Člen
Příspěvek: 647
Založený: 02.05.10
|
raci napsal:
Waltr napsal:
Flash>co kolo?
Muj samotny vrchol by byla YAMAHA XT1200Z ale to je spis jen takovy abych furt mel k cemu vzhlizet TDM 900 je dokonala ja jsem mel suzu DR 125 pak aprilii Tuareg 125 po neustalych nevyresitelnych problemach sem se rozhol pro Yamahu TDR a od te doby to ve me zapalilo jakou si posedlost touto znackou proto sem pak sel do XJ600 Diversion ten mam momentalne je to uzasnej stroj ale je to silnicni cestak, skusil jsem neco jineho nez je cenduro a zjistil ze to neni ono a k cemu jinemu se po spokojenosti s TDR vratit nez K TDM kdyz se tak divam do minulosti vzdy jsem mel cendurko jen ve 125ccm
Super Tenerka mně dost vzala, opravdu se povedla. A to jsem ji měl jen na půl hoďky.... |
|
|
|
Flash |
Přidané 01-04-2011 08:13
|
Člen
|
asi se to sem nehodí ale nevím kam s tím, toto vlákno je celkem aktivní..
takže se to možná bude někomu hodit...
posílám tu backdoorek s microfishi
je tam pár motorů, jinak ještě stránky tu
doufám že to pomůže při hledání nejasností s těmito nádhernými japonskými stroji
|
|
|
raci |
Přidané 02-04-2011 22:48
|
Člen
|
tobig napsal:
raci napsal:
Waltr napsal:
Flash>co kolo?
Super Tenerka mně dost vzala, opravdu se povedla. A to jsem ji měl jen na půl hoďky....
dost se mi libil uz i ten koncept http://www.motork...14648.html ale i ta realita je super
|
|
|
prezi |
Přidané 28-06-2011 00:15
|
Hlavní Administrátor
Příspěvek: 4047
Založený: 20.04.10
|
...padáky, kryt motoru, špunty a TDM může směle offroudit
'' |
|
|
|
TomElefant750 |
Přidané 28-06-2011 00:28
|
Člen
Příspěvek: 775
Založený: 30.05.10
|
prezi napsal:
...padáky, kryt motoru, špunty a TDM může směle offroudit
' '
Hele všechno pěkný, ale co to přední kolo od Zetoru vepředu?
Čau, Tom |
|
|
|
tobig |
Přidané 28-06-2011 07:22
|
Člen
|
Břeťo, svezl jsi se někdy na TDMce? Prostě - konstrukčně to fakt není stroj do bahna..... bohužel.... |
|
|
|
3X |
Přidané 28-06-2011 08:23
|
Člen
Příspěvek: 1698
|
tobig napsal:
Břeťo, svezl jsi se někdy na TDMce? Prostě - konstrukčně to fakt není stroj do bahna..... bohužel....
to potvrzuji, je to čistě cestovní asfaltový stroj |
|
|
|
PetrAT |
Přidané 28-06-2011 08:41
|
Člen
Příspěvek: 2285
Založený: 27.05.10
|
a já si myslel, že to je ten nový VééééStrom |
|
|
|
Marselus |
Přidané 28-06-2011 08:42
|
Člen
Příspěvek: 749
Založený: 11.08.10
|
tobig napsal:
Břeťo, svezl jsi se někdy na TDMce? Prostě - konstrukčně to fakt není stroj do bahna..... bohužel....
Taky jsem ji měl na víkend v Rakousku něco málo jsem polítal - super motor malá spotřeba ale souhlas do terénu asi ne.
www.marselus.com
Výroba motodoplňků |
|
|
|
3X |
Přidané 28-06-2011 20:46
|
Člen
Příspěvek: 1698
|
dotaz: jak se jezdí se zadní pneu na předním kole? Jde s tím zatáčet nebo se pereš s řidítky? Co stabilita? |
|
|
|
tobig |
Přidané 28-06-2011 23:59
|
Člen
|
3X napsal:
dotaz: jak se jezdí se zadní pneu na předním kole? Jde s tím zatáčet nebo se pereš s řidítky? Co stabilita?
Asi blbě, ale o to ani tak nejde.... jednu dobu jsem také blbnul s myšlenkou obout to na něco hrubšího... rychle mně to pustilo... pár kluků, co 850 přezulo na špunty se pak stejně zastavili o nízko položené svody, malé zdvihy, úzké řidítka, dlouhé kvalty 1 a 2 a co já vím ještě. Jakože i jizdní vlastnosti se víc zhoršili... Navíc překopávat TDM na GS či LC8 nějak pak nevidím pointu...!?
O co jde - alespoň u mně - je strach. Rvát na předek 18" zadní gumu s duší, navíc neschválenou v TP je fakt o hubu....
Suchou šotolinu, mělkou kaluž, hliněnou polňačku či lesní cestu s kamínky zvíci velikosti dětské pěsti TDM zvládne i na MEZ6 a větší ambice, nakonec i schopnosti stejně nemám, takže za mně né.....
Co se na tom projet dá, to Jirko víš, jak se u toho trápí jezdec i motorka víš taky.... nikdy nezapomenu tvou hlášku z Balkánu ... "já bych to tady po kilometru zahodil" a nemyslím, že se špunty by to bylo jiné.... |
|
|
|
motoblb |
Přidané 29-06-2011 06:18
|
Člen
Příspěvek: 1277
Založený: 15.05.10
|
tobig napsal:
3X napsal:
dotaz: jak se jezdí se zadní pneu na předním kole? Jde s tím zatáčet nebo se pereš s řidítky? Co stabilita?
Asi blbě, ale o to ani tak nejde.... jednu dobu jsem také blbnul s myšlenkou obout to na něco hrubšího... rychle mně to pustilo... pár kluků, co 850 přezulo na špunty se pak stejně zastavili o nízko položené svody, malé zdvihy, úzké řidítka, dlouhé kvalty 1 a 2 a co já vím ještě. Jakože i jizdní vlastnosti se víc zhoršili... Navíc překopávat TDM na GS či LC8 nějak pak nevidím pointu...!?
O co jde - alespoň u mně - je strach. Rvát na předek 18" zadní gumu s duší, navíc neschválenou v TP je fakt o hubu....
Vidíš a nakonec si byl jediný,kdo to nezahodil
Suchou šotolinu, mělkou kaluž, hliněnou polňačku či lesní cestu s kamínky zvíci velikosti dětské pěsti TDM zvládne i na MEZ6 a větší ambice, nakonec i schopnosti stejně nemám, takže za mně né.....
Co se na tom projet dá, to Jirko víš, jak se u toho trápí jezdec i motorka víš taky.... nikdy nezapomenu tvou hlášku z Balkánu ... "já bych to tady po kilometru zahodil" a nemyslím, že se špunty by to bylo jiné.... |
|
|