Pěkný fotky
Nějaké podrobnosti, jako na kolik dní, kolik km..., by nebyly?
Za 11 dní jsem najel cca 4000 km. Několikrát jsem jel až skoro do noci. Přidat den či dva a byla by to pohoda. U Jablanice pršelo celou noc a následující den dopoledne. Proto jsem odpískal sestřelenej železniční most na Neretvě a Lukomir. Jinak to dopadlo celkem podle plánu i když chvílema už bylo vedro na zdechnutí.
Milánku, to máš teda luxus, otočiť 2x Bosnu v jeden rok.
Keď sa vraciaš na tie isté miesta, to už máš všetko pojazdené, že nie je kam ísť, alebo to tam máš proste rád???
Fotečky pekné, ale jedna tam je riadne, ale riadne dobrá (aspoň pre mňa). Až zistím, ako sa to na tom rajčeti robí, dám jej aj palec hore.
Satos no vlastně jsem byl mezitím ješte v Norsku :-D na freewindu - to tu je taky od Bohu, co se týče té Bosny je to od každého trochu, ty lidi co jsem s nima jel nebyli nikde a ja věděl že se mi tam bude líbit , na úplnou cestu do neznáma je potřeba důkladná připrava a na to tak nějak nebyl čas, tak jsem ten podzim vzal na jistotu :-) které fotka je ta "tvoje"? :-)
http://milanek81.rajce.idnes.cz/Bosna_jaro_2017/#20170517_164137.jpg
Ešte holá baba a je tam všetko.
Inak, Na Pločno som šiel v oblakoch. Úplne zatiahnuté a priznám sa, keďže prípravu flákam, ani som nevedel, že idem na Pločno. Proste som len šiel po nejakej "ceste". Musel som sa zastaviť, lebo to nemalo konca a viditeľnosť asi na 3-5 metrov (jak sa to furt vetrom menilo). Zastavil som sa kdesi - keď pozrieš na túto fotku, tak cca v bode, jak je cesta naznačená predným blatníkom a svetlom na motorke. http://milanek81.rajce.idnes.cz/Bosna_jaro_2017/#20170516_132540.jpg
Zrazu zas poriadne zafúkal vietor, až ma takmer zvalilo na ľavý bok a jak odfúklo mračná (mlieko) a vyjasnilo sa o trochu viac, uvidel som ten zráz vľavo. Ztuhol som (okrem hlavného svalu) a "zakorenil sa", že by so mnou ani uragán nepohol...
nahá baba by to tam akorát kazila :-D - počasí je vždycky alfa omega jak je hnusně nemá cenu se na šotolinky ani vydávat, jak se mi to stane automaticky zvolím přesun k další "atrakci"