Ja sam pro sebe hodnotim obtiznost terenu podle toho na jakym obuti jde projet. Neco jde ject na Anakeeckach ci E08 a podobne. Dalsi level je u mne teren pro spuntoidni typy gum, ale spis cestovnejsiho razu E09, T63. Pak teren na kterej je potreba mit gumy s bocnim vedenim, ktery jsou prakticky vhodny jen na to. Pokud jsem dopredu seznamenej jakej druh gum to kostuje, tak pak nedochazi k takovejm situacim, ze by se v blbym terenu drel nekdo treba na E08 nebo, ze by nekdo nemel predstavu, co se asi tak pojede. Samozrejme, ze jsou lidi, ktery umej lip a hur, ale uz to potrebny obuti dost napovi, jekej teren se pojede.
UP THE IRONS!
V Odrách se jel nultý ročník sprintu do kopce.... Vyhrálo BMW 1200GS s C-02 vzadu Moje E-09 je slabší. Kopec má poctivých 50 st. sklon , kdo zaváhá kutálí se.. Tak kdo se přihlásí na příští ročník?
[youtube]uZXvoHd1HrY[/youtube]
[youtube]CoTcsKIMBvA[/youtube]
Další disciplína je přejezd vypuštěného rybníka....
jsem se na Vás u Hanky díval co tam máte za pneu
, ale to bahno v rybníku to musel být smrádek kdysi jsem takhle to pokoušel na simsonovi a šlo to tak dlouho až už to nešlo zítra se tam zajedu podívat vím kde je ten rybníček.
easyrider napsal:
jsem se na Vás u Hanky díval co tam máte za pneu
, ale to bahno v rybníku to musel být smrádek kdysi jsem takhle to pokoušel na simsonovi a šlo to tak dlouho až už to nešlo zítra se tam zajedu podívat vím kde je ten rybníček.
Jestli to dáš středem, tak jsi u mě pašák
Upravil Dalibor dne 30-10-2010 12:33
pavelgs napsal:
Miloš a Dalibor:Chachaři,ten kopec je vletová plocha pro rogálisty Až vám shůry plivnou za krk,tak se nedivte
Ale výjezd je to pěkný,né že né.......
rogaliště, CHKO, ...
ty máš vždy pro nás jen dobré zprávy
...jde jen o to nedráždit hada bosou nohou.Dneska jsem jel kolem a zrovna tam ti rogálisti pobíhali po svahu a nevypadalo to, že by projevovali extra velké nadšení.
Upravil xx4 dne 30-10-2010 20:24
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
pavelgs napsal:
Miloš a Dalibor:Chachaři,ten kopec je vletová plocha pro rogálisty Až vám shůry plivnou za krk,tak se nedivte
rogaliště, CHKO, ...
Jen znalost místních poměrů a místopisu.
Zbytečně se vyčerpáváš maličkostma, tyhle trasy jedem s Milošem a Vladimírem stylem, průzkum bojem... Ale občas narazíme...
Upravil Dalibor dne 30-10-2010 20:18
pavelgs napsal:
rogaliště, CHKO, ...
Zbytečně se vyčerpáváš maličkostma, tyhle trasy jedem s Milošem a Vladimírem stylem, průzkum bojem... Ale občas narazíme...
Zas takové maličkosti to nejsou..Je to na očích,budí to emoce ......Je to zbytečné.
...a ve finále to odserem všichni.
Výjezd je to atraktivní,ale ..........
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
pavelgs napsal:
rogaliště, CHKO, ...
Zas takové maličkosti to nejsou..Je to na očích,budí to emoce ......Je to zbytečné.
...a ve finále to odserem všichni.
Výjezd je to atraktivní,ale ..........
Tak jo, zkusím dohodnout pronájem nějaké sjezdovky a dáme parádní sprint...
Dám ti tip.Za Budišovem směrem na Oldřůvky je motokrosová dráha.Jsou tam parádní výjezdy.Možná i krpálovější než "rogaliště" Je to po pravé straně,cca 500m za vodárnou.Cedule s podmínkama provozu je hned u cesty.
Dám ti tip.Za Budišovem směrem na Oldřůvky je motokrosová dráha.Jsou tam parádní výjezdy.Možná i krpálovější než "rogaliště" Je to po pravé straně,cca 500m za vodárnou.Cedule s podmínkama provozu je hned u cesty.
Jízda po okruhu, je jako pes na řetězu. Hawk
Upravil Dalibor dne 31-10-2010 16:35
Hele jestřábe ,neříkal jsem že tam máš kroužit jak satelit.Já ti dával tip na místo,kde si můžeš užít parádní výjezdy......
Upravil xx4 dne 31-10-2010 17:21
Hele jestřábe ,neříkal jsem že tam máš kroužit jak satelit.Já ti dával tip na místo,kde si můžeš užít parádní výjezdy......