Tak jsem si taky zkusil lehký offroad, ale ani jsem nechtěl a jen předním kolem. Valím si to po polňačce a když už mám pocit že mi to jde, vyskočí mi přední ojetá T66ka z koleje. Než se naděju nestojím na stupačkách, ale válím jeden parakotoul za druhým. Byl jsem trochu krklej, ale víc jsem se musel smát. Odnesla to jen řadička, ale už je svařená. Jo a tu přední gumu už jsem taky přezul. Za foto to ani nestálo, myslím že z popisu je to každýmu jasný :-)
Tiger 900i, r.v. 1999
no, ja bych tu mohl vytapetovat celou stranku :o)) ale tak rekneme, ze treba tuhle:
''
to si takhle jedu s tusim e07 po blate a narad lezim :o))
takhle dopadl domik na minulym motoraj maratonu na ua
''
no to clovek jede na vrchol kopce, tesne pod nim je dira, nakopne ho to, motorka leti, jezdec pada, motorka pada na zadek a plasty praskaj...
tohle je zatim moje nejdrazsi fotka. co se stalo doted nevim, mozna spina na silnici, mozna nejakej hup, odlehceni kola... proste se mi zavrelo rizeni a papa. par skrabancu, ale celkove divocina
''
a jeste by to chtelo nejake pekne videicko, ne? actionbike.de, brno, dvojita prava najezdova na stadion. prefoukany gumy, dlouhej na brzdy a chtel jsem toho moc dohnat...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KMrpI8e-4kc[/youtube]
nejsem si jistej s tim bawem, to bude mozna o rok starsi, ale jinak jsem vsechno stihl minulej rok :o)) predtim taky bylo par mensich karambolu, to odlozeni v albanii tento rok je bohuzel na druhym fotaku, ze kteryho jeste nemam fotky - to sem pak taky soupnu
myslím Peťo, že sis mohl všimnout, že Italka se svíjí smíchy skoro všude...8)))
---------------------------------- "to je ON, mého srdce Strom..."
Můj web? Tady > www.tarabys.blogs...
...v neděli jsem se cestou z Búřova zajel podívat na "jenčkův skok"
...naměřil jsem cca 17 m brzdné dráhy na asfaltu, cca 5 m po trávě a pak mezi dvěma břízkama "rozryto jak od jezevce"
''
...no, hezké-hezké! ještě že to dopadlo tak dobře Honzo!
Ani nevíš Břéťo jak jsem rád že jsem se mezi ty dvě břízky trafil. Vždyť by to byla bratrovražda Jinak Zobák už mám dole a povezu jej na zavaření. Ještě že se Rablence nestalo nic horšího. S Rablenkou cestou necestou
prezi napsal:
...v neděli jsem se cestou z Búřova zajel podívat na "jenčkův skok"
...naměřil jsem cca 17 m brzdné dráhy na asfaltu, cca 5 m po trávě a pak mezi dvěma břízkama "rozryto jak od jezevce"
''
...no, hezké-hezké! ještě že to dopadlo tak dobře Honzo!
v tom fofru zapoměl že má dvě brzdy
s větrem ve vlasech
Odjezd od kamarada z chalupy, po tejdenim lijaku. Klasicka cesticka okolo rybnika a 2 rozbahneny koleje hups do stupacek, na konci koleje mi riditka jemne nafackovaly. Pad tak v max. tricitce. Chci aspon vypnout motor, zvedam se, ale leva noha to vzdala.
vysledek: torzni zlomenina pod kolenem a tri mesice bez doslapu ... zitra jdu na prvni rehabku.
Kacena to prezila bez ujmy na zdravi a krase
KomuTopíMotorka