Co to? Že by prostě 21-ka kolo? (Něco podobného - ale vždy jsem to ustál - jsem zažil párkrát ještě na Transalpovi v kombinaci s Mitas E-07)
[youtube]Kwq7m-9gHD4[/youtube] Bvízka se k bvízce naklání
Meli napsal:
No myslím že lze vypnout jen na zadní kolo. Předek by neměl jít vypnout... asi ;-)
No dle videa ,, zadní světlo vůbec nebliklo, takže po brzdě nesáhl..
.. a ABS je vypánatelné jen pro zadní kolo, předek vypnout nejde...
Spíš bych tipoval že se lekl že se do zatáčky nevleze a trochu ho to vyneslo načež to položil sám...
Upravil Boro9 dne 23-11-2016 20:16
Honda XL 700V Transalp
Nově CRF 1000A AFRIKA TWIN
qwert napsal:
Podívej se pořádně,brzda se mu rozsvítila..
Právě že jsem se díval.. blikla až když už šel k zemi... to nemohla bát příčina..
Jestli to nebylo tak jak když posledně chtěl RadekK přeskočit ten mostek...kochal se a pak ryl drážku...
Honda XL 700V Transalp
Nově CRF 1000A AFRIKA TWIN
ja sem ve spouste recenzi videl jak na podobnou vec upozornujou lidi co tu motorku recenzujou, ze pri nejakym uhlu se jakoby zacka zavirat do zatacky.. ale na druhou stranu taky rikali, ze je to normalni jev u 21" predku a staci jen trosku zatlacit do riditka a problem je pryc
V 30 sekunde je vidieť že v asfalte bola vyrytá dosť veľká drážka po ktorej prešiel. Mohla rozhodiť alebo sa jej len zľakol.
Najhoršia smrť je z vydesenia, takže pohoda, klídek, tabáček.
V zatáčce přitlačím do řídítek a nepodjede mi kolo?? Žasnu.No jsem rád že jezdím KTM,té je jedno že má vpředu 21.V dešti jsem jel mnohokrát a většinou s krosovou gumou a ta má na mokrém asfaltu celkem hovno trakci ale takovou situaci jsem řešit nikdy nemusel..