No nakonec se sešlo 7 statečných.Mokro v qwertladu udělalo své a tak některé výjezdy byly trochu o držku,v případě Edy o nohu.Tak se těšil že po 320km cestě ze Slovenska si fajn zajezdí a nakonec pojede domů s bolestí,bez páčky a bez sebevědomí.Ale i když to bylo náročnější si to myslím všichni užili,parta fajn a počasí luxus..
Dnes bylo zas tak krásně že nešlo sedět doma a vyrazili jsme s irisem kouknout na hezký podzim v qwertlandu.Při té příležitosti se mi podařilo na kačence překročit 100000km..No super den..
qwert napsal:
Dnes bylo zas tak krásně že nešlo sedět doma a vyrazili jsme s irisem kouknout na hezký podzim v qwertlandu.Při té příležitosti se mi podařilo na kačence překročit 100000km..No super den..
Wau.Konečně nastal den "D".Tak to gratuluji.
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
qwert napsal: