qwert napsal:
Jsi borec že neutíkáš k lehké..K nám můžete přijet kdykoliv..
biorec = blbec
nee, já mám motku hlavně pro cestování. No a občas nějaký to blátíčko.
@ Mambo, jo můžem s Danem, až se dáme do kupy, ale jestli on o nás stojí. Protože pak nezvládne svých 150km OFF, jak je zvyklej. My furt odpočíváme......
Maty
Já myslím,že to Danovi zas tak kazit nebudem.Dneska si to dal vpoho a co teprve na cčkuNo a Dan rád zastaví a dá si cigárko,zatím co my dědci budem nabírat sílučus bulis
no, vzhledem k vývoji počasí budu dělat hlavu rodiny, abych dostal propustku na příští víkend
Jinak Bulisi, jsem včera udělal očistu a je tam zase vůle na tom unašeči rozety. Tak snad to nebude akutně vadit....Jsem koukal, že z nabídky wemoto už unašeč zmizel a nikdo ho nenabízí, jenom jetý díly......jsem tam měl nechat to bláto, to bylo bez vůle
Mati napsal:
no, vzhledem k vývoji počasí budu dělat hlavu rodiny, abych dostal propustku na příští víkend
Jinak Bulisi, jsem včera udělal očistu a je tam zase vůle na tom unašeči rozety. Tak snad to nebude akutně vadit....Jsem koukal, že z nabídky wemoto už unašeč zmizel a nikdo ho nenabízí, jenom jetý díly......jsem tam měl nechat to bláto, to bylo bez vůle
Maty
Sem ti říkal,že potřebuješ novou osu kola.Ložisko je oboustraně krytý,tak je v poho. A ta vúle,kdyby ti s toho nechcal rezavý potok tak si to nevěděl a jezdil bys.Zatím to neřeš a já zkusím něco sehnat.Jinak o víkendu taky nejedu bo dělám základ na garaž(pokud to ten zkurv.. déšť dovolí.čus bulis
Pěkně jste pojezdili, bahna bylo koukám dost. Na mým TA se objevily nějaký problémy, ale na příští víkend už bych to měl mít, takže snad už začnem najíždět, zatím to vymejšlím aspoň v mapě.
Čau, Tom
Krocan bude mit tentokrate dve moznosti, a to jet lehci a nebo těžší trasu.
Qwerte jak se rýsuje nějaky termin na tu Libku, aby se to dalo naplanovat
cestovaní na moto - to je vášeň
qwert napsal:
Mati je pašák.. Pardále kup mu už C 02 at se kluk už pořádně sveze..
Mati je prd a ne pašák....
Pořebuje cvičit, po pár km má křeče v předloktích a brečí jak beruška....
Už se na tom pracuje a bude snad líp. Už se těšíme do Qwertlandu, i Frank z De přislíbil účast. Snad už má Vaší přízeň, boť nebyl rozhodně nejslabším článkem
Maty
Upravil Mati dne 12-05-2013 18:12